این نرم افزار با کمترین منابع رایانه شما سازگاری دارد . تنها نیاز آن مودمی است که دارای امکان port forwarding باشد. توضیح اینکه زمانیکه مودم در حالت pppoe تنظیم شود IP آدرس اینترنتی(یا Externel ) به مودم اختصاص میابد نه به کامپیوتر های آن شبکه پس در چنین مواقع نیاز است مودم توانایی تشخیص نوع packet ها و ارسال آن ها به کامپیوتر های مورد نظر ما در شبکه را داشته باشد.که اصطلاحاً این قابلیت مودم ها را در port forwarding می توان یافت.امروزه اکثر تجهیزات شبکه مثل روتر ها سوییچ ها و همچنین مودم ها این توانایی را دارند.در شکل زیر نحوه عملکرد این سیستم را با تنظیمات مختلف مودم نشان می دهیم.
راهنمای تنظیمات DVR
این آموزش برای آشنایی شما با DVR ها تنظیم شده و بدلیل تعدد این دستگاه ها مطالب بصورت کلی بیان گردیده و در اکثر DVR ها یکسان است
پس از ثبت نام در سایت و دریافت دامنه خود باید مراحل زیر انجام دهید.البته باید گفته شود هر DVR و مودم اینترنت برنامه مختص خود را داشته و پنل کاربری آنها با یکدیگر متفاوت است. با این حال اکثرآنها از الگویی خاص پیروی می کنند و تا حد زیادی مشابه یکدیگرند و ما در این آموزش تنها نمونه ای از آن را مثال خواهیم زد که بهترین روش برای ارتباط از راه دور با دوربین ها می باشد.
مانند نمونه عکس زیر وارد پنل DVR شوید و و در قسمت تنظیمات شبکه به آن IP Address دهید و در قسمت Gateway می بایست IP Address مودم اینترنت را وارد نمایید.همچنین در این قسمت یک فیلد بنام PORT وجود دارد به آن یک عدد اختصاص دهید که جزء پورت های استفاده شده شبکه شما نباشد.بعنوان مثال عدد ۸۳ را در این قسمت وارد نمایید و اطلاعات را ذخیره نمایید .در اینصورت برای دیدن پنل DVR خود باید با چنین آدرسی وارد شوید
http://you.dd-ns.ir
توجه : در بعضی DVR ها بجای port باید از Start Port و End Port استفاده نمایید که معمولا End Port را خود دستگاه پیشنهاد میکند و بهتر است آن را تغییر ندهید و تنها Start Port را که احتمالا یک عدد ۴ رقمی است وارد نمایید بطور مثال ۸۰۱۳ را برای Start Port وارد نمایید و عدد پیشنهادی دستگاه را برای End Port به خاطر بسپارید. در این حالت با آدرس http://yourhost.dd-ns.ir میتوانید وارد پنل DVR خود شوید.